Slađana Milošević

Slađana Milošević još uvek nije sahranjena, ovo je razlog

Autor:

04.04.2024 18:09

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Sahrana Slađane Milošević biće održana ovde



Legendarna umetnica Slađana Milošević preminula je 26. marta nakon borbe sa retkom autoimunom bolešću.

Kada će se održati sahrana Slađane Milošević, pitanje je koje se danima postavlja, a sada je konačno stigao odgovor.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, muzička diva biće ispraćena na večni počinak u ponedeljak, 8. aprila, na groblju Lešće iako je želja njenog brata i prijateljice Jelene Tinske bila da to bude u Aleji zaslužnih građana.

- Predala sam zahtev da Slađana Milošević, jedna takva umetnica, bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. I njen brat ima istu želju, ali čekamo na odobrenje zahteva koji sam uputila Aleksandru Šapiću.

Pročitajte Dado Topić prebledeo, Slađaninu smrt nikad neće prežaliti - Nisu mi dali da je vidim (video)

- Još uvek nemamo nikakve informacije - rekla je Jelena Tinska pre nekoliko dana, ali nažalost, sahrana Slađane Milošević neće biti održana tu gde su oni želeli.

Inače, prijatelj muzičke zvezde nedavno je izjavio da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

Jakov Simović

 

- Mnogo mi je bilo žao što Slađana nije htela da se druži. Ona je volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: „Šta radiš ili kako si” jer je mnogo volela ljude.

Pročitajte Verici Rakočević saopštili najcrnje vesti - Ko, bre, otišao? Vi se šalite sa mnom?

- Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici.

Stefan Tomasević/ATA Images

 

Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta.

Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak - objasnio je prijatelj.

Komentari. (0)

Loading