Dado i Slađana

Dado Topić prebledeo, Slađaninu smrt nikad neće prežaliti: Nisu mi dali da je vidim (video)

Autor:

26.03.2024 17:33

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Smrt Slađane Milošević Dado Topić primio sa velikom nevericomSmrt Slađane Milošević potresla je čitav region. Pevačica je preminula u 68. godini, posle borbe sa teškom bolešću.

Slađana je iza sebe ostavila bogatu karijeru, prepunu hitova, a među njenim fanovima jedna od omiljenih je ona koju je otpevala sa Dadom Topićem, "Princeza".

Jakov Simović

 

Dado Topić se posle vesti o smrti prijateljice oglasio za medije.

- Imao sam informaciju da Slađana nije dobro. Bio sam u Beogradu, pokušavao sam da je dobijem, ali su mi rekli da zdravstveno stanje nije najbolje.

Jako sam se potresao, bila je dobar drug i prijatelj. Nikada nije govorila o svojoj bolesti i koliko je zdravstveno loše - rekao je Dado i priznao za Blic da su planirali nastavak saradnje.

- Početkom godine planirali smo zajednički nastup, gde bismo ponovo zajedno otpevali "Princezu", ali, eto, ona se razbolela i nismo uspeli da to realizujemo.

Ona je nekada slovila za devojku koja je bila avangarda sebi i drugima. Svirala je violinu, gitaru, poznavala je muzičke trendove i mnogi su hteli da se druže i rade sa njom, ipak ona je mene izabrala.

Pročitajte Pretužno - Ovo je uzrok smrti Slađane Milošević

- Voleo sam da sarađujem sa njom, bila je draga i dobra za saradnju. Bilo je lepo biti sa njom u duetu - rekao je on.

- Slađana se borila za različitosti, pisala knjigu o ženskim pravima. Imao sam sreću da mi bude prijateljica.

Držala je puno do svog statusa i imidža, izgradila je jednu ikonu koja i danas stoji čvrsto - ispričao je Topić i otkrio kako će pamtiti Slađanu.

- Pamtiću je po tome što je bila žena koja je uvek sve znala šta će i kako, sve čisto, jasno i lako se pamtilo. Sama sebi je bila dostojna i znala je šta hoće. Bila je dobra devojka!

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading