Sonja Polić

Može da ima šta god poželi, a unuka Ane Bekute radi ovde, iznenadićete se

Autor:

06.04.2024 16:20

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Unuka Ane Bekute se zaposlila ovde, baka je podržala



Unuka Ane Bekute, Sonja, osim svojom lepotom pažnju javnosti privukla je i šarmom i harizmom u čestim javnim pojavljivanjima sa poznatom bakom.

Deca Aninog sina Igora ipak svoju intimu žele da sačuvaju daleko od očiju javnosti, te o njima malo toga znamo, ipak, sada su isplivali neki zanimljivi detalji iz Sonjinog života.

Ata Images

 

Nije tajna da je Branko, pevačicin stariji unuk, postao njen vozač i menadžer nedavno, a Bekuta nije krila ni koliko je ponosna na Sonju koja je profesionalna šminkerka.

Iako može da živi lagodnije i komotnije od mnogih njenih vršnjaka, unuka Ane Bekute pokazala je koliko je vredna i skromna pa je našla još jedan posao.

Unuka Ane Bekute skromna je i prelepa devojka

Naime, na Tiktoku pojavio se snimak jednog poznatog ugostiteljskog objekta na kojem možemo da vidimo Sonju koja priča zašto je dobro raditi baš tu.

Ata Images

 

Kako je i sama istakla, lepa Anina mezimica radi kao baristkinja, tačnije zadužena je za preukusnu kafu koju možete popiti u pomenutom kafiću.

Pročitajte Njena slika i prilika: Unuka Ane Bekute je prava lepotica, radila je na najvećem projektu u Srbiji

Njenu želju i odluku da bude samostalna i zarađuje za sebe, baka je sa oduševljenjem prihvatila i podržala, a kako i ne bi kada vidi u kakvu je divnu i skromnu devojku Sonja izrasla.

Komentari. (0)

Loading