Ana Bekuta

Sreća je konačno smenila tugu: Slavlje u domu Ane Bekute

Autor:

25.10.2023 12:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Danas se u domu Ane Bekute slavi



U domu Ane Bekute danas se slavi. Povod je rođendan njene unuke Sonje Polić za koju je veoma vezana, te se ponosna baka oglasila na svom Instagram nalogu gde je čestitala svojoj mezimici.

Andreja Damnjanović

 

„Smisao mog života rodio se pre 23 godine. Ta jesen bila je natprosečno topla, taj oktobar je bio poput drugog proleća u jednoj godini.

Baš onakav kakva je moja Sonja – topla iznad svakog proseka, proleće u jeseni i zagrljaj koji me greje već 23 zime. Srećan ti rođendan, zlato moje, proleće svih mojih jeseni i zima. Voli te babuška više od života", napisala je Ana nakon čega su usledile čestitke.

Pročitajte I sa 64 godine prati trendove - Ana Bekuta u helankama, vunene cipele su posebna priča (foto)

Inače, unuka Ane Bekute ćerka je njenog sina Igora Polića, a osim nje, ima i unuku Branku. Sonja je velika podrška svojoj baki, od koje se nije odvajala u najtežim trenucima kada joj je preminuo dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Unuka Ane Bekute sa svojom bakom ide na snimanja, a budući da je profesionalni šminker, Sonja je baku pratila na snimanjima „Zvezda Granda” gde je pripremala kandidate pred izlazak na scenu, mada Sonjine make-up veštine često dobro dođu njenoj baki, koju unuka Ane Bekute šminka za nastupe i gostovanja.

– Ako bude želela da se bavi muzikom u budućnosti, naravno da ću joj pomoći, podučiću je i spremiti koliko god da je u mojoj moći – rekla je Ana jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading