Jevgenij Plušenko

Kralj leda konačno živi svoju bajku: Jevgenij Plušenko je u ovoj lepotici pronašao sve, mislio je da ljubav ne postoji

Autor:

23.03.2024 12:50

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jevgenij Plušenko konačno srećan, ova lepotica mu je zarobila srce



Jevgenij Plušenko (41), „kralj leda”, kako ga popularno zovu skoro svi svetski mediji, 2020. godine postao je otac treći put.

Lepim vestima pohvalio se tada na svom profilu na Instagramu. Dolazak još jednog dečaka na svet oduševio je fanove, a većina nije ni znala da je njegova voljena supruga ponovo u blagoslovenom stanju.

- Arsenije Plušenko dobro nam došao na svet. 25.09.2020. godine - napisao je olimpijski prvak i objavio fotografiju svoje preslatke porodice.

Druga supruga slavnog ruskog klizača, poznati producent Jana Rudkovska (49), iako je punih osam godina starija od svog supruga, uspela je da zarobi njegovo srce kao nijedna druga do sada.

Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus

 

Iako i sama iza sebe ima brak pun skandala, kao i dvoje dece, ljubav koja je planula između njih iz godine u godinu sve je jača.

Venčali su se 2009. na intimnoj ceremoniji, a ruski mediji pisali su da je mlada tada obukla venčanicu Roberta Kavalija vrednu 50.000 evra.

Pročitajte Sada se sigurno gorko kaju - Ovo Kejt Midlton nikada nije smela da uradi ma koliko joj srce želelo

Pre jedanaest godina, Jevgenij i Jana dobili su prvog zajedničkog sina Aleksandra, koji je krenuo očevim stopama.

Presladak dečak Saša, koji i fizurom i pokretima podseća na svog oca, veliki je talenat i nada ruskog klizanja. Kada mu je bilo samo pet godina, pojavio se sa Jevgenijem na jednom od nastupa.

O njihovom preformansu na ledu dugo se pričalo, a i dalje je jedan od veoma gledanih video-zapisa na Jutjubu.

Jevgenij Plušenko divan otac, najstariji sin ima 18 godina

U periodu kada je klizačka karijera Jevgenija krenula neverovatnom uzlaznom putanjom, pored njega je bila njegova prva supruga. Marija Jermak i Jevgenij u braku su bili od 2005. do 2008. godine.

Dobili su sina Jegora (18). Ruska štampa pisala je da Marija nikada nije mogla da shvati i prihvati Jevgenijev poziv i želju za klizanjem, pa su svađe i napadi ljubomore bili česti.

Njihov razvod bio je veoma buran. Marija je u jednom momentu odlučila i da sinu promeni prezime i da mu svoje devojačko.

S druge strane, Jegor je oduvek bio blizak sa ocem. Zaljubljen u fudbal, karate i motore veoma je ponosan na Jevgenija i uživa da vreme provodi sa svojom braćom.

Plušenko, koji je samo maštao o romantičnoj ljubavi, nije se pronašao pored zgodne Ruskinje i shvatio je da mora da traga dalje. Sve dok nije sreo Janu, koja je njegove snove pretvorila u javu.

Sada kralj leda konačno živi svoju bajku...

 

Komentari. (0)

Loading