Brus Vilis

Ono što sigurno ne znate... Supruga Brusa Vilisa poslala dirljivu poruku, oči će vam zasuziti

Autor:

20.03.2024 14:01

Foto: (Photo by Rich Fury/Getty Images

Foto: (Photo by Rich Fury/Getty Images

Fotografija Brusa Vilisa obišla svet, evo kako glumac sada izgleda



Omiljeni filmski i pozorišni glumac juče je proslavio 69. rođendan, a fotografija Brusa Vilisa koju je na društvenim mrežama podelila njegova supruga Ema Heming obišla je svet.

Michael Stewart/Getty Images

 

Naime, fotografija Brusa Vilisa praćena je emotivnom porukom koja je mnogima naterala suze na oči.

Pročitajte Oči će vam zasuziti - Ovako sada izgleda Brus Vilis, bolest je uzela maha (foto)

- Baš kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda biste mogli da zamislite, jeste da su njegove ruke najsigurnije mesto na ovom svetu.

On je pravi džentlmen. S toliko ljubavi za davanje i deljenje. To je ono što mogu da vidim, njegovu pravu srž. Mogu vam reći, tako je čist i uvek tako dobar.

Srećan rođendan, ljubavi. Ti si poklon koji nastavlja da daje - napisala je Ema ispod fotografije koju možete pogledati OVDE.

Kevin Winter/Getty Images

 

Fotografija Brusa Vilisa ne prestaje da se komentariše, a brojni fanovi poželeli su ovom hrabrom čoveku i izvanrednom glumcu mnogo sreće, topline i ljubavi.

Pročitajte Supruga Brusa Vilisa potpuno slomljena - Mogućnosti su male...

Podsećanja radi, Brus Vilis odlučio je da okonča karijeru pošto mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima može da dovede i do demencije.

Komentari. (0)

Loading