Brus Vilis

Supruga Brusa Vilisa potpuno slomljena: Mogućnosti su male...

Autor:

19.05.2023 13:04

Foto: Photo by Julian Finney/Getty Images

Foto: Photo by Julian Finney/Getty Images

Supruga Brusa Vilisa Ema Heming Vilis glumčeva je najveća podrška u borbi sa demencijom i neprekidno se trudi da što više sazna o ovoj bolesti, ali najnovije saznanje potpuno je obeshrabrilo



Holivudski glumac Brus Vilis već neko vreme se bori sa demencijom koja je, nažalost, veoma uznapredovala.

Porodica zajedno sa glumcem proživljava svaku fazu ove podmukle bolesti, a supruga Brusa Vilisa Ema Heming Vilis, neprekidno je uz njega i trudi da se što više informiše o demenciji kako bi mu što više pomogla.

Pročitajte Pretužno, posle 23 godine - Zbog ovoga su se razveli Brus Vilis i Demi Mur

Instagram

 

Naime, Ema je pogledala dokumentarac Maksa Lugaverea "Little Empty Boxes", koji govori o životu njegove majke koja se bori sa demencijom i ono što je videla je potpuno obeshrabrilo, a utiske je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Porodila se ćerka Brusa Vilisa, prve fotografije mame i bebe obišle svet (foto)

"Njegova motivacija da pronađe odgovore od vodećih zdravstvenih stručnjaka je nadahnuće, a zatim biti tako ljubazan da podeliš tu informaciju pravi je blagoslov. Hvala ti Maks što si bio tako hrabar i ranjiv da podeliš tvoje "putovanje" i ističeš važnost zdravlja mozga", napisala je Ema i dodala.

 

 

"Kad živiš u svetu demencije, znaš da su mogućnosti male.  Ali neki neće podneti to ležanje, a to je način na koji dolazi do promena, a ja sam morala da svedočim toj lepoti prošle noći", napisala je supruga Brusa Vilisa.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading