Ana Kokić

Veliko slavlje u domu Ane Kokić, pevačica odavno nije bila srećnija, čestitamo!

Autor:

13.03.2024 10:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Kokić ima veliki povod za slavlje



Iako ima dve ćerke i zakoračila je u petu deceniju života, Ana Kokić se može pohvaliti atraktivnim izgledom. Lepa plavuša i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica, pa će činjenica da je napunila 41 godinu mnoge iznenaditi.

Ana Kokić rođendan je proslavila u velikom stilu, a na društvenim mrežama pohvalila se prelepim iznenađenjem koje su joj ćerke i sestra priredile.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Devojčice su u dogovoru sa njenom sestrom Majom za mamu spremile dve torte sa brojevima 20 i 21 kako bi na šaljiv način umanjile godine.

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih!

Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg!

Pročitajte Fotografije ne lažu, smršala čak 50 kilograma - Ova zanosna brineta je rođena sestra Ane Kokić

- Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu: “Ne idu ti, nije ti još bela kosa”! Pa su odlučile da mi naprave dve torte i nekako podele taj “veliki” broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam: “Dvadeset mi je i kusur godina”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

-Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan!  To je sve što mi treba! 

Hvala svima na lepim željama - pohvalila se pevačica koju je ovaj gest oduševio i izmamio osmeh na lice, a kako je izgledao rođendan Ane Kokić možete pogledati OVDE.

 

Komentari. (0)

Loading