Novak Đoković

Morate to prihvatiti: Posle teškog poraza Novak Đoković doneo važnu odluku, dileme više nema

Autor:

12.03.2024 20:26

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Odluka Novaka Đokovića iznenadila



Pošto je u trećem kolu Indijan Velsa doživeo težak poraz od Luke Nardija i ostao bez prilike da po šesti put podigne pehar, odluka Novaka Đokovića mnoge je iznenadila. 

Phil Walter / Getty Images

 

Na konferenciji za medije, srpski teniser sumirao je utiske, a da mu je poraz teško pao pokazuje i činjenica da tada nije potvrdio da će igrati na narednom turniru u Majamiju. 

Pročitajte Devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana potvrdila glasine - Upoznala sam je

– Mogao sam sve drugačije. Mislim, kao što sam rekao, veoma loš učinak sa moje strane... Da, ove godine nema titule. To nije nešto na šta sam navikao.

Počinjao sam sezonu u većem delu svoje karijere pobedom na grend slemu ili pobedom u Dubaiju, ili na bilo kom turniru. Dobro je. Znate, to je deo sporta. Samo to morate prihvatiti.

Neke mečeve dobijete, neke izgubite. Nadam se da ću još osvajati i nastaviti dalje. Pretpostavljam da će svaki trofej koji mi se na kraju nađe na putu biti sjajan - rekao je Đoković, a prenosi sportal.rs.

Profimedia

 

Iako je delovalo kao da će odustati, odluka Novaka Đokovića da učestvuje na Mastersu u Monte Karlu obradovala je ljubitelje "belog sporta".

Pročitajte Novaka Đokovića savladale emocije, plakao kao kiša - Ovo je ostvarenje mog dečačkog sna (video)

Na zvaničnoj Instagram-stranici pomenutog turnira potvrđeno je da će srpski teniser biti deo spektakla koji ćemo pratiti od 6. do 14. aprila.

Komentari. (1)

Loading
Fortifor

15.03.2024 09:03

Kralj ovog sporta tenisa je malo pao u bedak. Mislim to je normalno jer ovi mladi su proučavali i gledali gde je Novak slab to trenirali u medjusezoni i išli na rizik jer drugačije nisu mogli da ga dobiju. Tako da nas Kralj tenisa ako je dosada davao sebe u igri 110 % i u treninzima 100% ,moraće da podigne na novi viši nivo i da sebe za još 10% svuda . Pa makar to bilo u besu i inatu...