Željko i Sonja

O Željkovom i Sonjinom razvodu sve se zna, ali ne i da su se ovako upoznali

Autor:

12.03.2024 14:22

Foto: Antonio Ahel/Ata

Foto: Antonio Ahel/Ata

Željko Šašić i Sonja Vuksanović ovako su se upoznali



Željko Šašić i Sonja Vuksanović punu deceniju proveli su u braku. Modna dizajnerka za pevača se udala sa samo 18 godina, ali nažalost, brak se završio krahom.

Njihova ljubavna priča oduvek je bila intrigantna, a sada je njihova ćerka Sofija prilikom gostovanja u jednoj emisiji zajedno Ivanom Gavrilovićem otkrila kako su se upoznali.

Antonio Anhel / Ata images 

Prema tvrdnji Ivana Gavrilovića, Željko Šašić i Sonja Vuksanović upoznali su se na moru, dok njihova naslednica smatra drugačije.

- Ona kad se upoznala sa tatom, mi smo tada bili u Budvi i tako... Mislim, bili smo zajedno Željko i ja, tako da mi je baš drago. Tad smo Željko i ja bili nerazdvojni pošto smo bili dve najveće zvezde u Jugoslaviji.

Pročitajte Željko Šašić - Nova ljubav popularnog pevača

- On je imao „Gori more”, ja „200 na sat” i svi su mislili da se mi kao nešto svađamo, međutim Bara Stojanović nas je tu spojio i mi smo na Miločeru bukvalno jedno tri-četiri sezone bili po tri-četiri meseca i tako smo obilazili ceo Jadran.

Tako je on i upoznao tvoju Sonju - rekao je Gavrilović Šašićevoj ćerki Sofiji.

Život kao takav printscreen

 

- Ja znam malo drugačiju priču - uzvratila je Sofija.

- Tamo su se videli. Ne znam gde su se smuvali - rekao je Ivan.

- Ja sam mislila da su se upoznali u Nemačkoj na nekom njegovom nastupu i tu je bila Dragana Mirković koja je njih venčala na kraju.

- E pa to ne znam, ali znam da je Sonja bila na moru te godine i da su svi odlepili za njom kad se pojavila u Budvi - zaključio je muzičar.

Komentari. (0)

Loading