Bilja i Aca

Bilja Jevtić i Aca Ilić otkrili: Ona je prva ljubav našeg sina Ivana, još uvek je voli

Autor:

11.03.2024 21:15

Foto: M.M. / ATAImages

Foto: M.M. / ATAImages

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića stasao u momka za primer



Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić venčali su se 1989. godine, a sina Ivana, kojeg su dobili deset godina kasnije odgajali su s mnogo ljubavi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Iako je od roditelja nasledio muzički dar, sin Bilje Jevtić i Ace Ilića za sada ne želi da krene njihovim putem. Upisao je Pravni fakultet, koji uspešno privodi kraju.

Pročitajte Stan od 56 kvadrata zamenili velelepnom vilom - Bilja Jevtić i Aca Ilić nisu angažovali dekoratere, ovako izgleda njihov dom

- Iver ne pada daleko od klade, a što će malo da ga upoređuju, pa Bože moj, porede ga sa roditeljima, a ne sa nekim strancima.

Što se muzike tiče, videćemo, prvo da proslavimo diplomu, pa onda ćemo se dogovarati zajedno za dalje - rekao je Aca za Grand.

S druge stane, ponosna mama ističe da je njen jedinac muzikalan, kao i to da je sam naučio da peva i svira neke od naših najlepših pesama. 

Pročitajte Ova danas megapopularna pevačica, sa samo 16 godina, zabavljala je goste na svadbi Biljane i Ace Ilića

- Gospodnji putevi se ne znaju, možda će on sutra da se bavi pevanjem ili će da nastavi profesiju za koju se školuje. On je odmalena voleo da peva, to je njegova prva ljubav.

Kada je muzika u pitanju, sam je svirao harmoniku, sam je skidao sve pesme i voli to sve, ali videćemo - otkriva Bilja. 

Komentari. (0)

Loading