Marina Perazić

Status fatalne pevačice samo ju je vređao: Iznenadićete se šta je po profesiji Marina Perazić

Autor:

23.02.2024 18:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zanimanje Marine Perazić nije imalo nikakve veze sa muzikom



Titula jedne od najatraktivnijih pevačica osamdesetih godina Marini Perazić predstavljala je samo opterećenje. Čim je zakoračila na javnu scenu i otpevala prve pesme, munjevitom brzinom opčinila je muški rod i njen izgled postao je glavna tema.

Dok su se na radiju vrteli hitovi „Program tvog kompjutera“ i „Poješću sve kolačiće“ bilo je teško povezati da je pravo zanimanje Marine Perazić nešto što nema nikakve veze sa muzikom.

Naime, fatalna plavuša se odmah po završetku Građevinskog fakulteta obrela u muzičkom studiju i ubrzo snimila pesme koje su postale veliki hitovi.

Pročitajte Ćerka Marine Perazić slomljena od tuge - Dok ja dišem nisi otišao nigde!

- Laskava titula se*s simbola nikada mi nije imponovala. S obzirom na to da sam pre početka karijere stekla diplomu inženjera građevine, doživljavala sam je pomalo uvredljivo.

You tube printscreen

 

- Taj se*sepil je spontano izašao iz mene dok sam se trudila da što verodostojnije interpretiram kompozicije koje su pisane za mene, tako da moram priznati da sam bila zatečena - otkrila je jednom prilikom pevačica.

Zanimanje Marine Perazić brzo je palo u drugi plan

- Neosporno je da mi je takvo viđenje mene pomoglo u karijeri, dok me u privatnom životu prilično opteretilo jer je broj udvarača bio nepodnošljiv.

Osim toga, nije bilo lako u toj gomili kukolja naći pravog muškarca koji bi se mogao nositi sa mojom karijerom i živeti u mojoj senci - bila je iskrena Marina, prenosi Mondo.rs.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari. (0)

Loading