Ljubomir Bandović

Ova poznata umetnica je bivša žena Ljube Bandovića: Sedam godina su krili razvod

Autor:

12.02.2024 20:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša supruga Ljubomira Bandovića je ova poznata dama, razveli su se u tajnostiLjubomir Bandović važi za jednog od omiljenih glumaca na našim prostorima, ali o privatnom životu retko govori.

Tako smo tek nedavno saznali da se pre nešto više od osam godina razveo, a bivša supruga Ljubomira Bandovića takođe je poznata umetnica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dramski umetnik davne 2005. godine na ludi kamen stao je sa Tatjanom, likovnom umetnicom koju je vešto krio od očiju javnosti.

I kada bi govorio o supruzi Tatjani, Ljuba je samo koristio superlativ, a jednom prilikom je istakao kako je uz nju pronašao željeni mir. Imali su veliku želju da se ostvare kao roditelji, ali to se, nažalost, nije desilo.

Bivša supruga Ljubomira Bandovića je ova lepotica

- Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici, ali nismo se istraumirali kad se to okončalo.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se... Nažalost, trudnoća je bila prekinuta - rekao je glumac jednom prilikom.

Pročitajte Talenat jači od hendikepa - Ljuba Bandović od pete godine ne čuje na levo uho

Da je Tatjana bivša supruga Ljubomira Bandovića saznali smo pre nešto više od dve godine u emisiji "Balkanskom ulicom", kada je glumac kratko izjavio:

- Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi.

Komentari. (0)

Loading