Kraljica Kamila

Život ide dalje: Kraljica Kamila prvi put u javnosti izustila samo jedno o suprugovom zdravlju

Autor:

09.02.2024 09:58

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Oglasila se kraljica Kamila prvi put o zdravstvenom stanju svog suprugaVest da kralj Čarls ima rak prostate šokirala je ceo svet.

Princ Hari je tim povodom odmah odleteo u Englesku, a tek juče oglasila se kraljica Kamila prvi put i otkrila nepoznate detalje o zdravstvenom stanju svog supruga.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 

Njeno veličanstvo je u katedrali u Solsberiju prisustvovalo muzičkoj večeri koja je upriličena u čast lokalnih dobrotvornih organizacija.

U razgovoru sa Benom Abotom, bolničarom na intenzivnoj nezi u vazdušnoj ambulanti Viltšir, oglasila se kraljica Kamila i iznela najnovije informacije o kraljevom zdravlju.

Oglasila se kraljica Kamila o suprugovom stanju, ovo je prava istina

- On radi izuzetno dobro u ovim okolnostima, vrlo je dirnut svim pismima i porukama koje javnost šalje odasvud, veoma mu je drago - rekla je Kamila.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 

Iako prolazi kroz veoma mučan i težak period, Kamila izgleda odlično. Nisu joj smetali ni vetar ni kiša da zadrži vedar duh.

Pročitajte Šta će se desiti sa Kamilom ako kralj Čarls umre?

Ovaj večernji izlazak predstavlja kraljičin prvi javni angažman otkad je objavljena vest da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, te bi se reklo da oni ne gube nadu da će na kraju sve biti u najboljem redu, piše „Glossy”.

Komentari. (0)

Loading