Jovana Joksimović

Jovana Joksimović u suzama zbog supruga: Ja uvek plačem, sve mi je ovo vrlo emotivno

Autor:

06.02.2024 20:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Joksimović u suzama zbog supruga, ono što joj je Željko priredio nije očekivala



Konačno se Željko Joksimović aktivirao na muzičkom planu, nastupa u halama širom regiona, nedavno je objavio i novi singl posle nekoliko godina autorske pauze.

Za vikend je kantautor i muzičar imao koncert u Osijeku, a kamere njegove televizije zabeležile su kako je Jovana Joksimović u suzama završila zbog supruga.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Prvi put osim lepše polovine pevač je u publici imao i najslađu podršku - decu Kostu, Srnu i Anu koji su sa nestrpljenjem iščekivali da tata stane na binu i zapeva.

To je bio dovoljan razlog da spektakl u Osijeku porodica Joksimović dodatno emotivno doživi, pa je tako Jovana Joksimović u suzama završila tokom, ali i nakon koncerta.

Jovana Joksimović u suzama zbog najemotivnijeg prizora

U iskrenoj ispovesti koju je dala za K1 televiziju, voditeljka i urednica jutarnjeg programa otkrila je da je veoma ponosna na supruga te da nema koncerta ili njegovog nastupa na kom nije zaplakala.

youtube printscreen k1

 

- Kad god sam s njima negde, ja uvek plačem. Sve mi je tako emotivno, baš mi je posebno veče.

Prvo su mi počele suze kada smo ušli na probu, pošto su ih dočekali.

Pet dana pred koncert su bili uzbuđeni kada smo shvatili da će ići. Nekako je meni sve to posebno.

Pročitajte Jovana i Željko žive u najlepšoj vili u Beogradu, ovde caruju Kosta, Srna i Ana (foto)

Bila sam stvarno na mnogo Željkovih koncerata, da ne govorim o tim stotinama, ali ovo večeras je bilo divno, izdržali su, a najvažnije je to da nisu zaspali.

Za sve troje je ovo prvi koncert, jer je Kosta na svakom koncertu ranije na kojem je bio zaspao i otišao bi kući pre vremena.

youtube printscreen k1

 

Oduševljeni su, jer su misli da su koncerti za mnogo manje ljudi, da tu dođe par ljudi i onda tata peva. Sada su šokirani - rekla je Jovana.

Komentari. (0)

Loading