Arijana Mihajlović

Arijana u suzama, prisetila se Mihinih poslednjih dana: Znali smo kada će umreti (video)

Autor:

22.01.2024 09:34

Foto: Photo by Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images

Foto: Photo by Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images

Poslednji dani Siniše Mihajlovića bili su teški, Arijana konačno progovorila o svemuPre nešto više od godinu dana najtežu životnu bitku izgubio je Siniša Mihajlović

Legendarni fudbaler preminuo je u bolnici u Rimu, a sada je njegova supruga Arijana smogla snage i u medijima otkrila kako su izgledali poslednji dani Siniše Mihajlovića.

Instagram

 

Dani prolaze, ali sećanje na Sinišu nikada neće prestati.

Njegovi najmiliji trude se da ga sačuvaju od zaborava, pa gotovo svakodnevno objavljuju porodične fotografije na društvenim mrežama.

Pre nekoliko dana Mihajlovićeva udovica gostovala je na jednoj italijanskoj televiziji gde je do detalja opisala kako su izgledali poslednji dani Siniše Mihajlovića.

Poslednji dani Siniše Mihajlovića - porodica je bila uz njega

Čim se prisetila najtežih životnih trenutaka, Arijana je zaplakala, ali ipak jednom više skupila je hrabrost i progovorila o prerano preminulom suprugu:

Irina Eller

 

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo.

To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednjeg meseca njegovog života znali da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao.

Pročitajte Miha bi zaplakao - Sin Siniše Mihajlovića doneo najlepše vesti, čestitamo!

- Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i još uvek pričaju o tome - rekla je nekadašnja voditeljka u emisiji na "Verissimo TV".

Poslednje trenutke Miha je proveo uz najmilije, svi su bili zajedno, nasmejani, iako su znali šta će uslediti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

- I posle odjednom samo se osetio loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima, bila je što smo u tom trenutku svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unukica.

Videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu:

"Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi" jer on nije uopšte hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je - završila je Arijana sa suzama u očima.

Komentari. (0)

Loading