Elena Paparizu

Brak i karijera mogu da promene ženu: Ovako danas izgleda Elena Paparizu

Autor:

31.01.2024 17:21

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Elene Paparizu svi komentarišu, najnovije fotografije



Kada je 2005. godine sa pesmom "My number one" pobedila na Evroviziji, osim izuzetnih vokalnih sposobnosti i neosporivog talenta za igru, svi su komentarisali i savršen izgled Elene Paparizu

youtube printscreen

 

U godinama koje su usledile Elena je nastavila da niže uspehe i postala jedna od omiljenih pevačica kako u Grčkoj, tako i u Švedskoj, u kojoj je rođena. 

Pročitajte Ni traga od one lepotice - Evo kako danas izgleda čuvena Nikita (foto)

Bila je udata za menadžera Tonija Mavridisa, a nakon 12 godina zajedničkog života, bračni partneri 2015. godine donose odluku da se razvedu

Proces je bio iscrpljujuć i dug, a strani mediji su tada brujali kako su pevačica i njen izabranik došli u sukob oko podele imovine. 

Nakon razvoda Elena se zaljubljuje u građevinskog inženjera Andreasa Kapsalisa, s kojim je u braku već osam godina, ali još uvek nemaju dece.

Danas pevačica puni 42 godine, a izgled Elene Paparizu potpuno je drugačiji. Iako se vidno ugojila, lepe crte lica i razoružavajući osmeh i dalje su njen zaštitni znak. 

Ono što se nije promenilo je Elenin stil, a sudeći po fotografijama, i dalje nosi kratke haljinice kao na početku svoje karijere. 

Komentari. (0)

Loading