Nebojša Glogovac

Više nisu mala: Deca Nebojše Glogovca uslikana u javnosti, najnovije fotografije

Autor:

29.01.2024 19:45

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Deca Nebojše Glogovca su baš porasla, najnovije fotografije



Nebojša Glogovac, koji je neverovatnim talentom obeležio filmsku i pozorišnu umetnost, imao je samo 49 godina kada je izgubio bitku sa karcinomom pluća.

Slavni glumac iza sebe je ostavio dva sina, Gavrila i Miloša, kao i tek rođenu ćerku Sunčicu, koju je dobio u drugom braku sa lepom Milicom

Saša Huzjak

 

Deca Nebojše Glogovca iz braka sa slikarkom Minom su baš porasla. 

Stariji, Gavrilo, rođen je 1999. godine i ne voli da se previše eksponira u medijima, dok je dve godine mlađi Miloš odlučio da krene očevim stopama. Upisao je Fakultet dramskih umetnosti, ali se odlučio za režiju.

Pročitajte Ova poznata slikarka bila je prva žena Nebojše Glogovca, ludo su se voleli (foto)

Ipak, dvadeset godina posle premijere filma „Munje“ stigao je nastavak priče pod nazivom „Munje: Opet!“ u kojem se, na iznenađenje mnogih, pojavljuju Nebojšini sinovi. 

- U filmu se pojavljuju dvojica sinova preminulog glumca, Gavrilo i Miloš, i to nema veze sa publikom, već sa nama koji smo voleli Glogovca, pa i njegovu porodicu.

To što smo slikali njegove sinove, ali ne i ćerku jer je suviše mala, naša je lična stvar. Gavrilo i Miloš želeli su da budu deo ovoga i oni su nas zvali s ciljem da nam se pridruže - rekao je tada reditelj Raša Andrić.

Ata Images

 

Deca Nebojše Glogovca iz prvog braka obožavaju mlađu sestru Sunčicu, koju je glumac 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, sa kojom je bio do poslednjeg dana.

Pročitajte U najtežim trenucima Milici Glogovac je ova osoba pružila utehu (video)

Neodoljiva devojčica tamnih očiju i smeđih uvojaka napunila je sedam godina, a njena mama nedavno je otkrila šta odgovara kada je Sunčica pita gde je tata.

- Kada se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulisala rečenice. Ali jasno je pitala, jedna od prvih rečenica koju je formulisala bila je kada je njega tražila.

Potražila sam stručnu pomoć i apelujem na sve ljude da, kada se osete nesigurnim, potraže pomoć psihologa.

ATA Images

 

- Ja sam razgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu, koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da deci treba reći "istinu prilagođenu njihovom uzrastu". 

Pročitajte Milica Glogovac o najtežem danu u životu - Sunčica me pitala "Kada će tata doći", rekla sam joj... 

- Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvata kao sastavni deo života.

Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu - otkrila je Milica u emisiji "Mamazjanija".

Komentari. (0)

Loading