Reči zbog kojih suze kreću same: Supruga Nebojše Glogovca čuva sećanje na voljenog supruga

Autor:

03.01.2022 18:30

Foto:

Foto:

Supruga Nebojše Glogovca Milica trudi se na sve moguće načine da sačuva sećanje na svog voljenog supruga koji nas je prerano napustio.



Milica Glogovac, supruga prerano preminulog glumca Nebojše Glogovca putem svog Instagram profila podelila je fotografiju, a u opisu iste napisala je pesmu pod nazivom 'Depraznična' kojom je, čini se opisala svoja trenutna osećanja.

Neutešna Milica već skoro četiri godine trudi se da svoj život nastavi, te da na najlepši mogući način sačuva sećanje na prerano preminulog supruga Nebojšu. Do sada, Milica je to činila nostalgičnim fotografijama, a ovog puta pesmom, od koje zastaje dah.

Pročitajte i Od kumića najslađe: Kako Sloboda tepa ćerki Nebojše Glogovca

- Hvala ti hej... Što razmagnetišeš krevet svakog jutra, uprkos. I razrneš zavese, da mrak uđe, i izađe. Hvala ti što ne popizdiš baš svaki put kada te rasturi sve već u osam i petnaest ujutru. Čestitam ti što se nisi raspala na stotine hiljada mijalrdi komadića u kosmos, u ništa, u sve. Hvala ti i što se ne smeješ uvek, što razumeš par decenija kasniej da to ne može i ne mora. Ok je piti vino iz jedne čaše, šta sada, nema drame. Mislim da je baš dobro što zagrliš sebe ponekad, to je ipak tvoje telo. Za divljenje je videti kako melješ, taj dan sekutićima, na sitno i progutaš, kao ništa, na suvo, bez vode. Ženo, kako samo staloženo posmatraš dok ti krvati cvekla po rukama. Carica si što prebiraš po svom skoro ničemu da pojiš i hraniš. Njeno lepo. Ipak loviš onu radost tamo, jel da? Hej, pogledaj! Lepa si! Slušaj... pa ti govoriš! Pa ti pevaš! O kako voliš da plešeš, seti se molim te! Hajde curo! Bravo! To! Drži se za žišku, ma neka peče! Mrdaš, dišeš! Pa ti i dalje žečiš! Vidi, hej... Živiš... - napisala je Milica,a prenosi Svet.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading