Melina Džinović

Melina Džinović nekad je imala 110 kg i izgledala ovako, do savršene figure došla je pomoću njega

Autor:

27.01.2024 12:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Meline Džinović tokom trudnoće bio je potpuno drugačiji, imala je čak 110 kilograma



Vest da se Haris i Melina Džinović razvode posle 22 godine ljubavi i 10 godina braka mnoge je šokirala, a oni za medije nisu želeli da detaljišu o razlozima rastanka.

Mnogi pripadnici muške populacije bili su ljubomorni na Harisa zbog toga što mu je supruga jedna od najlepših dama u državi, a malo ko zna da je izgled Meline Džinović u prošlosti bio znatno drugačiji.

Boško Karanović

 

Njihova ljubavna priča započela je kada je modna kreatorka imala svega 21 godinu i bila je studentkinja koja se borila sa viškom kilograma.

Dok je čekala tadašnjeg dečka, pojavio se pevač koji ju je odmah osvojio i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju.

Ona je tada čak i prihvatila njegov poziv da na tri dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog.

Izgled Meline Džinović danas je savršen, a ranije? 

Tokom blagoslovenog stanja Harisova, uskoro bivša, supruga ugojila se čak 45 kilograma došavši do 110 kilograma.

Kako su dve trudnoće bile jedna za drugom, nije bilo prilike da smrša.

Ata Images

 

Ipak, nakon što je rodila mlađeg sina Kana, više od godinu dana posvetila je mršavljenju te je izgled Meline Džinović potpuno transformisan.

Pomogao joj je samo jedan trik.

Pročitajte Reči Meline Džinović o razvodu slomiće i najtvrđa srca - Ne bih preživela

- Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome.

Znam da nije dobar primer, ali ja živim na tri kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu - rekla je jednom prilikom.

Danas modna kreatorka sa pravom slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama sa naše javne scene, a njena priča o mršavljenju i borbi sa viškom kilograma treba da bude inspiracija svakoj dami.

Komentari. (0)

Loading