Radoš Bajić

Bolne uspomene, Radoša Bajića savladale emocije: Majka je pozajmila cipele, svoje nisam imao

Autor:

19.01.2024 19:08

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bolna ispovest Radoša Bajića o porodici, odrastanju i nemaštini



Srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić može se pohvaliti blistavom karijerom i brojnim ulogama kojima je oplemenio srpsko glumište.

Iako mu je talenat doneo enormnu popularnost, o privatnom životu retko govori u javnosti. Međutim, on je nedavno napravio presedan, a ispovest Radoša Bajića zakucala je Srbiju ispred malih ekrana.

ATA Images

 

Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom” uspešni reditelj i glumac otvorio je dušu o odrastanju u nemaštini, a ispovest Radoša Bajića mnogima je naterala suze na oči. 

Pročitajte Visoka ograda, prostrano dvorište i travnjak kakav do sada niste videli - Ovde živi Radoš Bajić, slobodno zavirite (foto)

- Ovo su cipele koje je moja majka pozajmila iz komšiluka, jer, da se ne rasplaču naši gledaoci, svoje nisam imao. Na ovoj fotografiji je moja sestra Radmila. Kada je preminula imala je 13, a ja 11 godina. 

Posle velikog gubitka i tragedije u porodici kada mi je sestra preminula kao muško dete na selu bio sam gledan kao malo vode na dlanu, ne bih hteo da to bude previše tugaljivo, ali ja sam rođen u siromašnoj porodici u kojoj je sve oskudevalo, osim ljubavi.

Pošto sam bio bolešljiv dečak, a čuvali su me veoma mnogo moja baba Saja i moja majka Vera, nikada nisam mogao da izađem napolje, kada je loše vreme, bez kape.

Kupili su mi onu francusku kapu i ja sam morao da je nosim tako da je nabijem do kraja pa su mi uši bile ovakve, a onda, imali smo jednog druga koji je svakome davao ime, meni su dali ime Klepuša. 

Asocijacija na klempave uši, iako ih ja nemam - ispričao je on. 

Bolna ispovest Radoša Bajića rastužila je sve u studiju, a teško detinjstvo motivisalo je glumca da uplovi u svet glume, pokaže talenat i postane najbolji. 

Komentari. (0)

Loading