Radoš Bajić

Krenula očevim stopama: Ćerka Radoša Bajića je ova prelepa rediteljka (foto)

Autor:

16.10.2023 15:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Radoša Bajića je ova rediteljka



Srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić može se pohvaliti blistavom karijerom, ali i prelepom porodicom koja je njegov najveći oslonac i podrška u životu. 

Suprugu Milenu i sina Nedeljka svi dobro znate, međutim, malo ko zna da ćerka Radoša Bajića stoji iza najuspešnijih projekata koji su se prethodnih godina emitovali na malim ekranima. 

Ata Images

 

Jelena Bajić Jočić bila izvršna producentkinja ostvarenja „Preživeti Beograd”, „Šifra Despot”, „Srpski junaci srednjeg veka”, „Za kralja i otadžbinu”, „Psi laju, vetar nosi”, „Ravna gora”, „Selo gori, a baba se češlja”, a kao režiserka je debitovala filmom „Led”.

Ćerka Radoša Bajića je uspešna rediteljka i producentkinja

Rođena je u Beogradu 1980. godine, a studirala je na Koledžu „Kembervel” Univerziteta umetnosti u Londonu i Univerzitetskom koledžu Hjuron u Kanadi, na odseku za grafički dizajn.

Po povratku u Beograd, ćerka Radoša Bajića je zajedno s bratom i suprugom otvorila producentsku kuću „Contrast studios”, a karijeru je započela serijom „Selo gori a baba se češlja”.

 

 

Jelena i njen suprug Predrag Jočić važe za jedan od najskladnijih parova, a gde god da se pojave, zrače pozitivnom energijom i lepim vaspitanjem. Ponosni su roditelji devojčice Sofije i dečaka Filipa.

– Kada pogledam svoj život poslednjih sedam godina, bilo je veoma naporno, ali je sve bilo prožeto predivnim trenucima. 

Pročitajte Visoka ograda, prostrano dvorište i travnjak kakav do sada niste videli - Ovde živi Radoš Bajić, slobodno zavirite (foto)

Činjenica je da nikada nemam odmor, ali s druge strane, sjajno je to što sam u kratkom periodu dobila dva deteta. I sve je bilo planski.

Kada sam po drugi put ostala u drugom stanju, Sofija je već imala pet godina.

Suprug i ja smo želeli drugo dete, rekla sam mu: ‘Bolje je da to bude sada. Kasnije nećemo moći’ – otkrila je svojevremeno ćerka Radoša Bajića, prenosi Glossy. 

Komentari. (0)

Loading