Ana Bekuta

Visoka, mršava i kratko ošišana: Ovako je Ana Bekuta izgledala u mladosti (foto)

Autor:

20.01.2024 11:14

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Prirodan izgled Ane Bekute ostavlja bez daha, stara fotografija sve govori



Jedna od omiljenih pevačica Ana Bekuta rođena je 6. septembra 1959. godine u mestu Banja blizu Priboja.

U karijeri dužoj od četiri decenije snimila je 18 studijskih albuma, a bez njenih pesama ne može da prođe nijedno veselje. Ipak, izgled Ane Bekute u mladosti doskoro je bio potpuna nepoznanica za javnost.

ATA Images

 

Slavna pevačica sa svojim fanovima rado deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života, a kada je na Instagramu objavila staru fotografiju, izgled Ane Bekute mnoge je ostavio bez daha. 

Pročitajte Da li biste u ovome došli na gala proslavu? Ana Bekuta ponovo u centru pažnje (foto)

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji.

Ipak, današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi.

Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali - poručila je. 

Snažna poruka, ali i negovan izgled Ane Bekute u mladosti naišli su na pozitivne komentare. Iskonsku lepotu i sjaj u očima pevačica je uspela da sačuva, pa i danas, u 64. godini izgleda besprekorno. 

Kako je Ana Bekuta izgledala u mladosti pogledajte OVDE

Komentari. (0)

Loading