Ana Bekuta

Najzad nasmejana: Crninu i tugu zamenila je pesma

Autor:

28.09.2022 16:00

Foto:

Foto:

Izgled Ane Bekute iznenadio sve



Izgled pevačice Ane Bekute kada je došla na snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", iznenadio je sve. Nakon perioda tuge i žalosti za svojim partnerom Milutinom Mrkonjićem, kome se još malo navršava godinu dana od kako je preminuo, Ana je vratila osmeh na lice, zahvaljujući svojoj porodici, poslu i muzici. Naime, poznata pevačica je odlučila da promeni svoj imidž, pa je tako svoju, nekada plavu kosu, ofarbala u ridje, kao sa početka njene karijere. Osim promene boje kose, Ana Bekuta je oduševila sve i modnim odabirom tolaeta koje je ponela, a koje su ove sezone pravi modni pogodak kada su u  pitanju boje za jesen 2022.

Instagram screenshot @anabekuta1

 

 

Pročitajte Period tuge i bola ostavio je posledice ne pevačicu - Kako izgleda Ana Bekuta sa 10 kilograma manje

 

Istaknuta umetnica se u mesecima koji su došli nakon što je ostala bez svog emotivnog partnera, povukla, ne davajući intervjue i trudeći se da preboli Milutinov gubitak i odlazak. Na polugodišnjem pomenu koji je upriličan na Novom groblju u Beogradu, gde je nekadašnji predsednik Socijalističke partije Srbije, ministar infrastrukture i saobraćaja sahranjen, stoički se borila sa tugom i suzama. Iako se vratila pevanju nakon nekoliko meseci, nije davala intervjue za medije, a često se moglo videti da je bila odevena u crninu. Pevačica se hrabro nosi sa bolom i tugom, a upravo su joj posao, muzika i novi radni zadaci vratili osmeh na lice.

Početkom leta je uz objavu fotografije napisala tekst: "Želim paradu, želim muziku, želim konfete, želim ples, muziku za one koji su preživeli ćuteći, želim aplauz na nogama za svaku osobu koja se probudi i krene prema suncu dok ih sena u njima povlači nazad" - što je upravo i činila mesecima unazad družeći sa svojom publikom, pevajući u glas sa njim sve svoje hitove i poznate stihove koji traju više od 30 godina. Smogla je snage da nastavi dalje, da peva i uživa u muzici, pa je tako u susret novoj sezoni, promenila i izgled i crnu boju zamenila vedrijim tonovima.

Instagram screenshot @anabekuta1

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nina

01.10.2022 15:48

Brzo je prebolela "veliku ljubav", a on je vinuo medju zvezde I finansijski obezbedio