Period tuge i bola ostavio je posledice ne pevačicu: Kako izgleda Ana Bekuta sa 10 kilograma manje

Autor:

08.03.2022 18:00

Foto:

Foto:

Ana Bekuta smršala je neverovatnih 10 kilograma nakon smrti supruga



Ana Bekuta smršala, bruje društvene mreže, a svi njeni pratioci ostali su zatečeni kada su primetili njenu neverovatnu transformaciju, koja uliva nadu da se "sve može kad se hoće" .

Dušan Petrović

 

Iako je doživela veliki gubitak kada je njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić preminuo, Ana Bekuta nije klonula duhom, već se okrenula budućnosti i sebi, te je vredno radila na svom zdravlju, a dobar izgled došao je samo kao nagrada.

Ana Bekuta smršala i izgleda bolje nego ikada

Naime, pevačica je drastično izgubila na kilaži, a sudeći po njenoj najnovijoj fotografiji, ozbiljno je počela da trenira i dovela je izgled od savršenstva. Na današnji dan, Dan Žena, Bekuta je poslala snažnu poruku svim svojim pratiteljkama, kao i ženama u regionu.

Pročitajte Ponosna na Mrku: Ana Bekuta odala počast voljenom muškarcu

- Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena - poručila je Ana na "Instagramu" .

Kako se vama dopada ovo njeno izdanje?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading