Ljuba Stanković

Neverovatnom bojom glasa osvojio je čitav region: Ovako danas izgleda Ljuba Stanković, pobednik Pinkovih zvezdica (foto)

Autor:

18.01.2024 18:05

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Izgled Ljube Stankovića drastično se promenio



Kada je u četvrtoj sezoni „Pinkovih zvezdica” odneo pobedu, imao je šest godina.

Neverovatnom bojom glasa, šarmom i vaspitanjem očarao je publiku, međutim, godine su učinile svoje i izgled Ljube Stankovića danas je znatno drugačiji. 

Youtube printscreen

 

Mladog pevača dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti iako se pisalo da se još bavi muzikom, nastupa u inostranstvu, a spominjalo se i da je snimio reklamu za indijsko tržište.

Pročitajte Pevačica raskošnog glasa, omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja - Da li znate ko je neodoljiva devojčica sa slike?

Na iznenađenje mnogih, neodoljivi dečak pojavio se u emisiji „Blic dan”, a izgled Ljube Stankovića mnoge je očarao. 

- Svi se druže sa mnom, ne zato što sam pevač ili sam neko posebno dete. Ja sam poput ostale dece, samo što znam da pevam. Vršnjaci se normalno ponašaju, druže se sa mnom. 

Ja, naravno, nisam uzdignut u školi, normalno se ponašam jer sam dete kao i svi ostali. Samo što, eto, znam da pevam i idem po koncertima - otkrio je Ljuba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Izgled Ljube Stankovića posebno se dopada devojčicama koje često traže da im nešto otpeva. Ipak, bez obzira na popularnost koju mu je pobeda donela, mladi pevač ostao je jednostavan, kulturan i lepo vaspitan. 

Komentari. (0)

Loading