Isidora Simijonović

On je gospodin pravi: Isidora Simijonović posle raskida konačno ima osmeh na licu (video)

Autor:

12.01.2024 17:02

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Isidora Simijonović o muškarcima ne voli da govori, ipak sada je napravila presedan...



Isidora Simijonović pre izvesnog vremena raskinula je dugogodišnju vezu, nakon čega o emotivnom životu ne želi da priča.

Lepa glumica tiha je patnja mnogih pripadnika jačeg pola, a Isidora Simijonović o muškarcima koji joj privlače pažnju gotovo nikad ne govori.

Jovana Nikolić

 

O svom bivšem izabraniku Vuku Velebitu glumica je uvek imala samo reči hvale, a o detaljima raskida nije želela da govori.

- Mislim da nema čoveka kome se to u životu nije dogodilo, ljudi se sastaju, ali i razilaze. Nemam tome ništa da dodam, upravo iz poštovanja prema našem odnosu.

Isidora Simijonović o muškarcima izjavila je sledeće, sve žene aplaudiraju

Za Vuka mogu da kažem sve najlepše na ovom svetu, uvek će tako biti i to je jedino važno - rekla je pre izvesnog vremena za naš časopis Isidora.

Kako od raskida u njen život još uvek nije ušetao, ili ga pak vešto krije, gospodin pravi, mnogi se pitaju kakav će biti onaj koji će osvojiti njeno srce.

Pročitajte Isidora Simijonović za Gloriju - Napravio je od mene pouzdaniju, nežniju i strpljiviju osobu, a od mog stana dom

Gostujući u jednoj emisiji, ona je otkrila šta je njoj najprivlačnije kod suprotnog pola. Ovo sigurno niste očekivali.

- Meni su muškarci feministe najprivlačniji. Zato što uopšte nije pitanje, ne treba da budeš žena da bi bio feministkinja.

 

 

Samo treba da imaš zdrav razum, i to je to - kroz osmeh je Isidora Simijonović o muškarcima progovorila.

Lepa glumica vredno radi na novim projektima, a poučena pređašnjim ljubavnim iskustvom ne želi intimu da deli sa publikom, sve do trenutka dok ne bude sigurna da je njen izabranik onaj pravi.

 

Komentari. (0)

Loading