Ivana Španović

Posle razvoda Ivana Španović donela odluku, kraj karijere je neminovan

Autor:

03.01.2024 19:15

Foto: Ian MacNicol / Getty Images

Foto: Ian MacNicol / Getty Images

Neočekivana odluka Ivane Španović zatekla je njene fanove



Pre nekoliko nedelja naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović obavestila je javnost da se posle dve godine zajedničkog života razvodi od fitnes-instruktora Marka Vulete. Od tog momenta svaki korak atraktivne brinete pomno se prati, a najnovija odluka Ivane Španović zatekla je njene najvernije fanove. 

Matthias Hangst / Getty Images

 

Naime, posle Olimpijskih igara u Parizu, gde će predstavljati našu zemlju i pokušati da osvoji zlato koje joj je promaklo u Tokiju, Španovićeva će staviti tačku na uspešnu sportsku karijeru

Pročitajte Ljubav ovde više ne stanuje - Marko Vuleta se iselio, Ivana Španović u ovoj kući živi sama (foto)

- Želja je jasna, zlato u Francuskoj. Budući da sam na stadionu gde će se održati takmičenje već skakala i pobeđivala, ako može da me motiviše nešto iz prošlosti, onda želim da se to nešto ponovi.

Ne postoji stvar koja može da me, ne računam bolest ili povrede, pomeri od cilja. Jednostavno, mi smo svi krenuli s nekim snom, to nešto smo vizualizovali, na kraju privukli ka sebi, i mislim da ću to i manifestovati za svoj završni cilj - rekla je atletičarka za Sportal.

 

 

Odluka Ivane Španović rastužila je fanove koji smatraju da još može da niže uspehe i osvaja zlatne medalje, kao i da nije vreme da se povuče. 

Komentari. (0)

Loading