Dragana Mirković

Prvi simptomi su se javili pre 10 godina: Dragana Mirković na ivici suza progovorila o bolesti

Autor:

02.01.2024 12:28

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Zdravlje Dragane Mirković bilo je ugroženo, evo o čemu se radi



Iako mnogi misle da ona živi savršen život, Dragana Mirković kao i svaka druga žena ima razne probleme, a susrela se i sa onima zdravstvene prirode, o kojima je sada otvoreno govorila.

Naime, zdravlje Dragane Mirković bilo je narušeno i kako je sama navela to je posledica što je svima ćutala.

Ata Images

 

- Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno 'udarilo cara do duvara'. Ali sam godinama ćutala i patila u sebi.

Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posledica sa štitnom žlezdom, problemom koji sam dobila pre 10 godina.

Pročitajte Bol je prevelika - Nakon bakine smrti oglasio se sin Dragane Mirković

Da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije. 

Znala sam da kažem da me često grlo bolelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je obolela štitna žlezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme.

Međutim, ja se ne žalim i mene drži moja pozitivnost i radost.

Ata Images

 

Godinama me pitaju za Novu godinu šta želim? Pa šta želim, samo da je "status kvo", da se ništa ne menja. Malo mi je neprijatno zbog ovih fotografija ispred dvorca.

Pročitajte Smrt u porodici Dragane Mirković, Toni potvrdio najcrnje vesti

Ja molim ljude da ne misle da je ovo život Dragane Mirković jer sam ja jedna najnormalnija osoba koja je osećajna, koja saoseća s ljudima, ja sam zaljubljenik u ljude, muziku i publiku.

Dragana je majka, supruga i dobar prijatelj, a ovo ispred dvorca je najmanje Dragana Mirković – otkrila je Dragana za Informer TV.

Mnogi kažu: "Lako je Dragani da govori", ali nemaju pojma šta sam ja sve doživela, preživela, izborila se, pobedila kad sam mislila da je nemoguće i sačuvala dušu.

I posle svega imam mnogo ljubavi u sebi. 

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading