Stanislava Grbić

Supruga Nikole Grbića posle mnogo godina u javnosti, ovo je tajanstvena Stanislava (foto)

Autor:

01.01.2024 19:58

Foto: Alexandre Schneider / Getty Images for FIVB

Foto: Alexandre Schneider / Getty Images for FIVB

Supruga Nikole Grbića ne voli javno eksponiranje, pa o njoj gotovo ništa ne znamo



Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Nikola Grbić privatni život čuva daleko od očiju medija, pa tako osim proslavljenog brata Vanje njegove članove porodice nemamo prilike da viđamo.

Supruga Nikole Grbića, Stanislava je njegova najveća punih osamnaest godina. U braku su dobili dvojicu sinova, a trener ne krije koliko je srećan što ima takvu ženu pored sebe.

Ata Images

 

- Staša i ja se dogovaramo kako da uspostavimo isti pristup prema deci. Postoje stvari preko kojih se ne prelazi i koje se ne dopuštaju, ali ima i onih o kojima mora da se diskutuje.

Uvek smo složni, a kada je tako, onda je sve drugo lako. Ne bih rekao da sam strog otac, ali svoju volju i odluke umem da sprovedem u delo bez vike.

Supruga Nikole Grbića za kumu na venčanju izabrala je ovu poznatu damu

Moram priznati da kada sam ja odrastao nije bilo tako, ali tada su bila druga vremena - ispričao je jednom prilikom Grbić za magazin "Story".

Inače, Nikoli i njegovoj supruzi na venčanju je kumovala nekadašnja misica Jelena bin Drai, koja je sa Stanislavom dobra prijateljica od detinjstva, budući da su obe iz Žablja.

Pročitajte Nikola Grbić otvoreno o svim licima ljubavi - Mene moj otac nikad nije zagrlio...

Supruga Nikole Grbića neretko posećuje najbolju prijateljicu i kumu u Dubaiju, a nije tajna da je veoma bliska i sa jetrvom Sarom, pa ni ne čudi što su sinoć braća Grbić sa lepšim polovinama dočekala 2024. godinu.

Naime, Vladimir je na svom "Instagram" nalogu podelio porodičnu fotografiju poželevši pratiocima sve najlepše u novoj godini. 

U komentarima ispod fotografije najčešće se mogu naći samo reči hvale za Stanislavu i Saru Grbić poput onih da su prelepe i posebne.

 

Komentari. (0)

Loading