Jelena Bin Drai

Ni nalik vili u Dubaiju: Ovako izgleda rodna kuća Jelene Bin Drai u mestu Žabalj (foto)

Autor:

26.10.2023 19:11

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Rodna kuća Jelene Bin Drai danas izgleda ovako, fotografije su pred vama



Prošlo je 14 godina otkako su srpska manekenka Jelena Jakovljević i arapski biznismen Said Bin Drai uplovili u bračne vode. Iako su im mnogi predviđali kraj, demantovali su ih na najbolji način - i dalje se vole. 

Nekadašnja misica danas ima sve što poželi, međutim, mnoge je zanimalo kako rodna kuća Jelene Bin Drai u mestu Žabalj danas izgleda.

Ata Images

 

Iako godinama živi u Dubaiju, atraktivna brineta nije zaboravila porodičnu kuću koju je sredila do poslednjeg detalja, u šta smo se i sami uverili zahvaljujući emisiji "Metar moga sela". 

Rodna kuća Jelene Bin Drai sređena s merom i dobrim ukusom

- Kada dođem u Žabalj, ja i dalje volim da jedem iz mog malog plehanog tanjira, iz koga sam jela kao dete. I volim na mušemi da sečem slaninu i da jedem čvarke,  to je nekako Srbija kojoj se vraćam svaki put.

Koliko god da mi napredujemo i da ja živim u gradu koji je trenutno najluksuzniji i najposećeniji, za mene je Srbija moj Žabalj i Vojvodina - priznaje ona. 

Instagram

 

Rodna kuća Jelene Bin Draj okružena je zelenilom i sređena do poslednjeg detalja, a komšije o nekadašnjoj misici imaju samo reči hvale. 

Pročitajte Jelena bin Drai - Lepe vesti i ostvarenje dugogodišnje želje

- Tako treba da bude, što se mene tiče, i normalno je da svako pamti rodni kraj i želi da se vraća - rekao je jedan meštanin. Drugi komšija je dodao: 

- Kako je ne bih pamtio. I oca njenog dobro znam, on je u Novom Sadu, a mati je tu, znam je otkad je bila malecka. 

Komentari. (0)

Loading