savršena veza

Kobasice, slanine i čvarci: kako Milica Todorović zamišlja ljubav iz snova

Autor:

17.08.2021 20:35

Foto:

Foto:

Ljubav Milice Todorović vrlo često glavna je tema domaćih medija, a vrlo malo se o istoj zna,Atraktivna pevačica Milica Todorović (30) vrlo vešto svoj ljubavni život čuva od radoznalih novinara. Uprkos konstantnim spekulacijama, pevačica nije nasedala, te do sada iste nije komentarisala.

S vremena na vreme, Milica ipak sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Instagram podeli citat, kojim otkrije sitnicu iz svog ljubavnog života. Iako je reč o zaista minornim informacijama, njeni obožavaoci ih s oduševljenjem dočekaju.

Ako je suditi po onome što je pevačica do sada objavljivala u njenom ljubavnom životu vrlo malo toga se događa, što verujemo raduje potencijalne udvarače, koji vrebaju šansu iz prikrajka. Međutim, šta je potrebno kako bi osvojili srce Milice Todorović?

Pročitajte i Ovo od nje nismo očekivali: Milica Todorović provokativnom fotkom pokazala savršeno telo

Instagram screenshot

 

Poslednjom objavom na pomenutoj društvenoj mreži, Milica je otkrila kako zamišlja ljubav iz snova, podelivši interesatan tekst na Instagram stori.

- Zamisli budeš sa nekim koga voliš i imate vinograd, vaše suvo meso, kobasice, slaninu, čvarke, vino, rakiju i neku malu baštu - napisala je pevačica.  Dakle, prilično je jasno da put ka Miličinom srcu vodi preko njenog stomaka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading