Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da sebi da malo oduška, te da se opusti proslavljajući rođendan svog prijatelja u jednom od beogradskih eminentnih lokala. Durštvo joj je pravila koleginica, Milica Pavlović, a njih dve zablistale su u izazovnim haljinama i još jednom ukrale pažnju svih prisutnih.

Jelena je proslavu upriličila kratkom plavom haljinom, sa svetlucavim detaljima koja savršeno ističe besprekornu figuru pevačice. Haljinu takođe karakteriše izuzetno dubok dekolte, čime su Karleušine grudi bile u prvom planu.

Pevačica je svoju haljinu uporedila sa zvezdanim noćnim nebom, a moramo se složiti s njom, jer haljina zaista podseća na pomenuti prizor.

S druge strane, njena koleginica Milica Pavlović odlučila se za zelenu haljinu, koja po dužini parira Jeleninoj. Ipak, Miličina haljina poprilično je zatvorena, a fokus je na golim ramenima, te suženju u struku koje savršeno ističe atribute popularne pevačice. 

Pročitajte i Mala sirena: Karleušin povratak u detinjstvo (Foto)

Sudeći po fotografijama koje su pevačice objavljivale na svojim Instagram profilima, odlično su se provele, uživajući u odličnom društvu, piću i akustičnoj atmosferi pomenutog lokala.

 Pročitajte i Može i ovako: Jelena Karleuša u neočekivanoj pozi

Instagram printscreen

 

 

Čitajte i:

Komentari (1)

Loading