Ovo od nje nismo očekivali: Milica Todorović provokativnom fotkom pokazala savršeno telo

Autor:

02.08.2021 22:00

Foto:

Foto:

Izgled Milice Todorović oduševljava njene obožavaoce širom balkana, s obzirom na činjenicu da je mlada pevačica svoju liniju dovela do savršenstva te rezultate s ponosom pokazuje.



Atraktivna pevačica Milica Todorović nikada nije skretala pažnju na sebe izgledom, kao što su mnoge njene koleginice, već je uvek u prvi plan isticala njen talenat i nesvakidašnju harizmu kojom sasvim sigurno raspolaže. Međutim poslednjih godinu dana Milica je vredno radila na svom telu, a rezultati nisu izostali, te ih pevačica sada s ponosom pokazuje.

Ipak, Milica se uvek trudila da fotke koje objavljuje budu sa stilom, te su se njeni obožavaoci začudili kada je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se u prvom planu nalazi njena pozadina.

Pročitajte i Može i ovako: Milica Todorović bez šminke i fotošopa

Uprkos tome, fotka je naišla na opšte oduševljenje domaće publike, komplimenti na račun njenog izgleda nizali su se jedan za drugim, a verujemo da je atraktivna pevačica prezadovoljna rezultatima mukotrpnog treniga, zbog čega je odlučila i da se pohvali te objavi ovu, za nju, nesvakidašnju fotku.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading