Seka Aleksić

Prikrivam tugu svakodnevno: Godinu na izmaku Seka Aleksić pamtiće po jednom

Autor:

28.12.2023 15:31

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Život Seke Aleksić ispunjen je svakodnevnim stresnim situacijama, pevačica progovorila o svemu



Seka Aleksić vredno radi na spektaklu koji priprema publici za najluđu noć. 

Juče je imala druženje sa medijima, te je odgovarala na brojna privatna pitanja. Život Seke Aleksić prepun je svakodnevnih stresnih situacija, što ona vešto prikriva.

Boško Karanović

 

- Nema tu ništa specijalno. Stresovi su stresovi, ima ih svakodnevno i trudim se nekako da ih stavim sa strane. Kod mene ćete retko moći da vidite kad sam neraspoložena, tužna, kada imam neki problem.

 Ja to znam da prikrivam baš dobro, ali sada nema ništa spektakularno što bih želela da zaboravim. Trudim se da pamtim samo lepe stvari.

Život Seke Aleksić svakodnevno ulepšavaju naslednici

Sekina najveća sreća su njeni sinovi Jakov i Jovan. Stariji naslednik ove godine pošao je u prvi razred i već je postao miljenik u odeljenju.

Instagram

 

Život Seke Aleksić ulepšan je Jakovljevim gestom prema jednoj drugarici, koji je zasigurno obeležio godinu na izmaku.

Pročitajte Dete za poželeti - Sin Seke Aleksić ulepšao majci dan (foto)

- Vrlo sam ponosna mama i vrlo sam ponosna na svoje dečake, a na Jakova posebno, zato što je položio za žuti pojas, zato što je naučio da vozi bord, zato što već zna da vozi skije, zato što je sjajan đak u školi. 

A najviše zato što ga je učiteljica jedan dan izvela ispred table jer je uputio izvinjenje jednoj drugarici u razredu. Iako nije bio ništa kriv, izašao je u ime svih drugara.

Rekla je da je jako ponosna na njega i, eto, to je nešto što ću ja pamtiti ceo život, a ne samo ove godine - piše Kurir.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading