Ognjen Amidžić

Danijela ovo nije doživela: Ognjena emocije savladale, usred emisije Mini poručio samo jedno (video)

Autor:

22.12.2023 18:42

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Postupak Ognjena Amidžića našao se na meti komentara



Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Dok atraktivna brineta uživa u trudničkim danima voditelj radi punom parom. 

Njegovu autorsku emisiju „Amidži šou” publika pomno prati, a postupak Ognjena Amidžića u poslednjoj emitovanoj epizodi je mnoge iznenadio. 

Instagram

 

Dok je Marko Bulat uživo izvodio Luisovu pesmu „Slike u oku” Ognjen nije odoleo, te se i sam latio mikrofona i zapevao. Ali, ni to nije sve. 

Pročitajte  Postupak Ognjena Amidžića iznenadio, Mina ostala zatečena - Osoba koju volim je...

Posle ovog vanvremenskog hita voditelj je zapevao stihove pesme ”Crni oblak”, a kada je video snimak postao viralan na društvenim mrežama, postupak Ognjena Amidžića našao se na meti komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

 

Iako je svojim pevanjem oduševio publiku, nekoliko fanova povelo je diskusiju o tome na koga je voditelj mislio dok je muzika svirala ove nežne note. 

Pročitajte Nakon vesti o trudnoći, Ognjen i Mina napuštaju stan na Dorćolu - Sve će se srušiti...

Jedni smatraju da je ova pesma jedna od njegovih omiljenih, te da ju je posvetio trudnoj izabranici, a drugi, pak, misle da ju je zbog emotivnih stihova posvetio bivšoj supruzi Danijeli Dimitrovskoj

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

 

Podsećanja radi, Danijela i Ognjen sredinom prošle godine rešili su da stave tačku na svoj brak, a javnost su o tome obavestili zajedničkim saopštenjem. 

Pročitajte Danijela Dimitrovska se načisto slomila, u suzama iskreno o razvodu - Mislila sam da živim bajku

Ubrzo posle razvoda Amidžić je uplovio u vezu sa Minom, a Danijela je sreću pronašla pored nekadašnjeg fudbalera i biznismena Jevrema Kosnića

Komentari. (0)

Loading