Ana Saso

Cela Juga uzdisala za njom, a muževi je varali gde su stigli: Ovako danas izgleda najlepša Jugoslovenka

Autor:

23.12.2023 21:15

Foto:

Foto:

Ana Saso danas izgleda ovako, da li biste je prepoznali?



Pre četiri decenije Ana Saso proglašena je za najlepšu Jugoslovenku. Uprkos tome što su muškarci širom zemlje uzdisali za njom, ona nije imala sreće u ljubavi.

Lepotica koja maju zakoračila u sedmu deceniju, doživela je ogromnu popularnost kada je početkom osamdesetih reklamirala bezalkoholno piće "Pipi", a kako Ana Saso danas izgleda mnogi se pitaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Iako je bila san svakog muškarca, doživela je velike ljubavne brodolome. Ana Saso se dva puta udavala, a oba braka su se neslavno završila.

Prvi put je na ludi kamen stala sa Splićaninom Nenadom Bareom Teklićem koji je tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji.

Pročitajte Bila je naša najlepša misica, sada kažu da je plastična lutka - Tijana Stajšić danas se bavi nečim sasvim drugim

Nažalost, ova ljubavna priča završila se tragično Teklićevom smrću 2014. godine kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći. 

Drugi put poznata lepotica ušla je u brak sa Igorom Franceskijem o kome se pričalo da je stalno varao.
Nakon neslavnih ljubavnih priča ona je konačno pronašla svoj mir pored istaknutog hirurga Hrvoja Timasovića, a na njenom Instagram profilu imali smo prilike da vidimo kako Ana Saso danas izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

- Znam mu se ponekad požalim da me ‘nešto pritiska’, na šta mi on odgovori da mi nije ništa. Mogu da kažem da dobro deluje na mene. Uostalom, morate nešto malo štrecnuti, pa živi smo - otkrila je bivša manekenka, a prenosi Stil.

Pročitajte Bila je najlepša devojčica sveta - Sa dve godine išla u solarijum i pila energetska pića, evo kako danas izgleda

Ana Saso se za Hrvoja udala u tajnosti 2021. godine.

- Mi smo u braku, samo to se ne zna, nije niko uspeo da isprati, ali jesmo. Ja sam nikad srećnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, ceni, voli, prati, podržava. Šta više da očekujem? To je najvažnije - zaključila je Saso.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Komentari. (0)

Loading