Verica Šerifović

Oglasila se Verica Šerifović prvi put kao baka, Mario je stigao u pravi čas

Autor:

16.12.2023 07:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Oglasila se Verica Šerifović prvi put u ulozi bake, sreća se ne može sakriti



Juče je poput bombe odjeknula vest da je Marija Šerifović postala majka. Na svet je stigao njen prvi sin kojem je pevačica dala ime Mario, a bebu je rodila surogat-majka.

Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a nakon vesti koja se pronela brzinom svetlosti oglasila se Verica Šerfović, Marijina majka, i otkrila kako se oseća sada kada je postala baka.

instgaram

 

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna - rekla je Verica za "Blic".

Pop zvezda i njena majka pre izvesnog vremena otputovale su u Ameriku, a niko nije znao pravi razlog njihovog odlaska. Sada je već svima jasno da su one sa nestrpljenjem iščekivale Mariovo rođenje.

Oglasila se Verica Šerifović, ponosna baka ne krije koliko je srećna

Marijin sin rodio se početkom decembra, a kako je otkrila, potpuno je bila spremna za majčinstvo te joj nespavanje ne pada teško. 

Edvin Kalić

 

Pevačica je prisustvovala porođaju govoreći da su joj prvih nekoliko minuta koje je provela sa sinom nešto najlepše što je u životu doživela. 

Pročitajte Zašto je Marija Šerifović odlučila da dobije dete uz pomoć surogat-majke? Ovo je istina

Oglasila se Verica Šerifović povodom rođenja unuka, a sreću nije mogla da sakrije baš kao ni njen bivši suprug Rajko, koji je postao deda. Marijin otac kako je istakao za medije je najsrećniji čovek otkako je dobio novu ulogu u životu.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je ponosni deda.

Komentari. (0)

Loading