Hilari Daf

Hilari Daf trudna, četvrta sreća samo što nije (foto)

Autor:

13.12.2023 17:20

Foto: Photo by Emma McIntyre/Getty Images

Foto: Photo by Emma McIntyre/Getty Images

Hilari Daf trudna četvrti put, uspešno je krila veliki stomak



Hilari Daf trudna je četvrti put!

Glumica koja je nedavno proslavila 36. rođendan otkrila je da je u poodmakloj trudnoći, te da će se njena porodica uskoro proširiti.

Photo by Monica Schipper/Getty Images for Elton John AIDS Foundation

 

Hilari je na krajnje duhovit način otkrila da je ponovo u blagoslovenom stanju. Ležeći na krevetu, glumica je napravila selfi koji je objavila sa tekstom: „Pokušavala sam da sakrijem ovo na trenutak”.

Brojne kolege i prijatelji čestitali su joj na lepim vestima da bi ubrzo nakon pomenute fotografije osvanula još jedna – porodična.

Hilari Daf trudna, niko srećniji od mališana koji dobijaju društvo

Glumica je s porodicom podelila prazničnu fotografiju uz sladak i duhovit opis: „Ništa od tihih noći. Vežite se, dodajemo još jednog u ovu ludu družinu”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Hilari Daf trudna je četvrti put, a suprugu Metjuu će roditi treće dete, s obzirom na to da je najstarijeg sina dobila u braku sa Majkom Komrijem.

Pročitajte Porodila se Hilari Daf, a veliki događaj odigrao se pod vodom?!

Podsetimo, glumica se udala za sadašnjeg supruga 2019. godine. Nedavno je otkrila koliko je srećna što je u ovom vremenu pronašla svoju srodnu dušu.

– Metju je odmah bio sjajan. U ovom ludom vremenu on mi je rekao da će biti moj asistent i da je to najbolji način da mi bude od pomoći. Ima tu moć da sagleda sliku sa svih strana, dok sam ja ona koja je u stilu ‘sad i odmah’ – rekla je Hilari pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

– Ponosna sam na svoje telo. Ponosna sam što sam rodila troje dece. Mirna sam i srećna zbog onog što je moje telo postiglo – ispričala je svojevremeno glumica.

Komentari. (0)

Loading