Kevin Kostner

Nova ljubav posle nekoliko meseci od razvoda? Kevin Kostner uslikan s poznatom pevačicom

Autor:

12.12.2023 09:06

Foto: Photo by Mark Sagliocco/Getty Images

Foto: Photo by Mark Sagliocco/Getty Images

Nova devojka Kevina Kostnera uslikana je prvi put sa slavnim glumcem



Vest da se Kevin Kostner i Kris Baumgartner razvode nakon osamnaest godina braka i troje dece sve je šokirala.

Ipak, tek nekoliko meseci kasnije čini se da je u glumčev život ušetala nova devojka s kojom je nedavno uslikan, prenose svetski mediji.

Rodin Eckenroth/ Getty Images

 

Reč je o američkoj pevačici Džul, s kojom je nedavno provodio vreme na karipskim ostrvima. Tamo je, naime, održan humanitarni teniski turnir, a prikupljene donacije išle su za njenu humanitarnu organizaciju.

Ovih dana na društvenim mrežama pojavile su se fotografije s tog opuštenog druženja, koje je objavio i američki portal TMZ, a na njima se vidi kako Kostner često drži ruke oko struka pevačice pa čak i kada je držala govor nakon turnira.

Nova devojka Kevina Kostnera podseća na njegovu bivšu suprugu

Popularna pevačica je objavila nekoliko fotografija s pomenutog događaja i na svom Instagramu, gde je zahvalila glumcu na tome što je mentor dece koja su s njima boravila na ostrvu. Ipak, zajedničku sliku nije objavila.

Nova devojka Kevina Kostnera doputovala je u društvu glumca na Karibe, gde su proveli zajedno nedelju dana. Nekoliko gostiju koji su učestvovali na turniru navodno su otkrili američkim medijima kako nema sumnje da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva, a akteri ove priče još se nisu oglasili tim povodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)

 

Pročitajte Osveta bivše supruge kakva se ne pamti - Kevin Kostner nakon razvoda beskućnik?

Džul je inače plavuša i ima 49 godina, isto kao i Kris Baumgartner, te su se mnogi složili da veoma podseća na glumčevu bivšu suprugu.

Četiri puta bila je nominovana za Gremi i ima dvanaestogodišnjeg sina Kejsa koga je dobila u braku sa rodeo-kaubojem Tajom Marijem.

Komentari. (0)

Loading