Sira Martinez

Svetska šampionka šokirala: Tata mi je poznati trener, bila sam u vezi sa njegovim fudbalerom

Autor:

08.12.2023 18:01

Foto:

Foto:

Prelepa ćerka Luisa Enrikea pod budnim okom javnosti, razlog je ovo



Nekadašnji španski fudbaler Luis Enrike Martinez pre nekoliko meseci zvanično je imenovan za novog trenera "Pari Sen Žermena". Od tada njegov privatni život ne prestaje da intrigira stranu, ali i domaću javnost. 

Proslavljeni sportista od 1997. godine uživa u skladnom braku sa Elenom Kulel koja mu je podarila troje dece. Ipak, ćerka Luisa Enrikea Sira posebno je interesantna medijima.

Michael Regan / Getty Images

 

Naime, ćerka Luisa Enrikea je sa samo 22 godine postala svetski šampion u jahanju, a kako sama ističe, od malena je bila opčinjena konjima. 

Ćerka Luisa Enrikea lepa je i uspešna

Na njenom putu najveću podršku pruža joj otac koji joj često daje korisne savete. 

- Moj otac mi daje najbolji savet. On nema pojma o konjima, ali kao sportista i trener daje dobre savete fokusirajući se na moju figuru kao sportiste - otkrila je Sira u jednom intervuju.

Posebno je zanimljiva činjenica da je ćerka Luisa Enrikea bila u vezi sa fudbalerom Fernanom Toresom čiji je trener upravo bio njen otac, prenosi Telegraf. 

Pročitajte Razorila je dom i 26 godina dug brak milijarderu, sada troši njegov novac, opasna zavodnica

Sirina i Toresova romansa počela je u vreme kada je on nosio dres "Mančester sitija", nastavila se i kada je prešao u "Barselonu", tokom Mundijala u Kataru i trajala je sve do proleća ove godine. 

Putevi su im se razišli jer je ćerka Luisa Enrikea želela da se fokusira na sportsku karijeru. 

Instagram

 

Instagram

 

Osim uspešne karijere naslednicu čuvenog trenera krasi iskonska lepota, a njene fotografije na Instagramu imaju više hiljada lajkova i komentara. 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading