Loren Sančez

Razorila je dom i 26 godina dug brak milijarderu, sada troši njegov novac, opasna zavodnica

Autor:

09.11.2023 19:08

Foto:

Foto:

Životna priča Loren Sančez ne prestaje da intrigira javnost



Milijarder Džef Bezos (59), u ovom trenutku treći čovek na planeti po bogatstvu na "Forbsovoj" listi, nedavno je zaprosio poznatu američku TV novinarku.

Životna priča Loren Sančez, Džefove izabranice, od tada je postala glavna tema u medijima, a dugo se spekulisalo da je Bezos zbog nje ostavio ženu.

Paul Morigi / Getty Images for Glamour

 

Fatalna crnka rođena je 19. decembra 1969. godine u Albukerkiju, Novi Meksiko, u Sjedinjenim Državama.

Pročitajte Najbogatiji čovek na svetu ostavio suprugu posle 26 godina braka zbog ove žene, njeno lice, usne i stil odevanja će vas šokirati (foto)

Od oca koji je bio instruktor letenja nasledila je ljubav prema avionima, pa je u ranoj mladosti dosta vremena provodila u hangaru, zainteresovana za avijaciju. 

Nakon završene srednje škole upisala je 'El Camino College' u Kaliforniji, a ubrzo je postala pisac za studentske novine.

Dimitrios Kambouris / Getty Images for Glamour

 

U godinama koje su usledile postala je domaćin i izveštač za KTVK-TV u Feniksu, a potom se pridružila šou Extra kao reporter. Odatle se preselila u Fox Sports Net gde je dobila nominaciju za Emi.

Godine 2016. osnovala je prvu proizvodnu kompaniju u ženskom vlasništvu Black Ops Aviation zaduženu za uređivanje snimaka iz vazduha za mnoge medijske divove poput Amazona, Netflixa i Foxa.

Životna priča Loren Sančez je neverovatna

Životna priča Loren Sančez obeležena je ljubavnom vezom sa igračem NFL-a Tonijem Gonzalezom kome je podarila sina Nika

Ipak, ljubav nije potrajala, a ona se 2005. godine udala za lovca na talente Patrika Vajtsela. Godinu dana nakon venčanja na svet je došao sin Evan, a potom i ćerka Ela

Pročitajte Kraj posle 27 godina braka - Razvode se Hju Džekmen i Debora Li Furnes

Bračni partneri rastali su se 2018. godine, a posebno je zanimljiva činjenica da je Vajtsel bio blizak prijatelj sa sadašnjim verenikom Sančezove

Nakon razvoda od biznismena u javnost su dospele poruke koje su Loren i Džef razmenjivali, što je ujedno dovelo do kraha njegovog braka sa tadašnjom suprugom Mekenzi

Paul Morigi / Getty Images for Glamour

 

Kako se ispostavilo, Loren i Džef su se godinama tajno viđali, a kao par su se prvi put u javnosti pojavili na Vimbldonu 2019. godine.

Životna priča Loren Sančez mnoge je navela na pomisao da je sa milijarderom samo zbog para, međutim, par ne mari za negativne komentare već punim plućima uživa u  zajedničkom životu. 

Komentari. (0)

Loading