Luka Dončić

Sve za tek rođenu ćerku: Luka Dončić istrčao na teren i gestom oduševio svet

Autor:

04.12.2023 13:42

Foto: Richard Rodriguez / Getty Images

Foto: Richard Rodriguez / Getty Images

Gest Luke Dončića na poslednjoj utakmici nikoga nije ostavio ravnodušnim



Luka Dončić pre nekoliko dana postao je otac jedne devojčice. Njegova verenica Anamarija Gutes na svet je donela ćerku kojoj su ponosni roditelji dali ime Gabriela.

Lepe vesti proslavljeni košarkaš podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uz emotivnu fotografiju tek rođene naslednice, a najnoviji gest Luke Dončića sada je oduševio ceo svet.

Instagram

 

Ipak, profesionalni sportista nema mnogo vremena za slavlje s obzirom na zgusnut raspored utakmica, te je Luka pronašao savršen način da svima pokaže koliko je srećan zbog nove i najlepše životne uloge.

Još jednom je košarkaš blistao u pobedi svog tima „Dalasa“ nad „Oklahomom“, a tim povodom je nosio i posebnu opremu napravljenu baš za ovu utakmicu.

Richard Rodriguez / Getty Images

 

Gest Luke Dončića sličan je onome što Jokić redovno radi na utakmicama

Košarkaš je na teren izašao u posebno dizajniranim patikama na kojima je bilo ispisano ime njegove tek rođene ćerke. 

Ovaj gest Luke Dončića svakoga je oduševio, a mnogi su prokomentarisali da podseća na ono što naš Nikola Jokić radi tokom svakog meča jer na njegovim patikama uvek stoji napis „porodica“.

Pročitajte Luka Dončić postao tata, beba nosi prelepo ime

Podsetimo, proslavljeni sportista dobio je dete sa dugogodišnjom izabranicom koja slovi za jednu od najlepših devojaka Slovenije.

Ono što je zanimljivo jeste da su se Luka i Anamarija upoznali davnih dana kada je košarkaš imao svega 12 godina, a nekoliko godina kasnije započeli su ljubavnu romansu.

Kevin C. Cox/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading