Luka Dončić

Čestitamo: Luka Dončić postao tata, beba nosi prelepo ime

Autor:

01.12.2023 22:29

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images

Luka Dončić postao otac, evo kog je pola beba



Luka Dončić postao je otac, vesti koje su obradovale Srbiju! Košarkaš i njegova izabranica Anamarija Goltes dočekali su preslatku devojčicu, a ponosni otac odmah se pohvalio na Instagramu.

Ata Images

 

Ćerka Luke Dončića dobila je ime Gabrijela. Žensko lično ime Gabrijela ili u većini zemalja poznat oblik Gabriela, ima značenje – glasnik; onaj koji donosi vesti; Božji glasnik, dok u biblijskoj terminologiji ima značenje – Bog je snaga ili Bog daje snagu.

Pročitajte Srednjoškolska ljubav - Verio se Luka Dončić, ova lepotica mu je rekla DA (foto)

„Ona koja je snažna“; „osoba koja je data od Boga“; „ona kojoj je Bog podario strpljenje i snagu“; „ona koja je prenosilac poruke“; „ona koja je glasnik“... sve su to značenja ovog prelepog imena.

Instagram

 

Podsetimo, Luka i Anamarija poznaju se od malih nogu, a njihovu ljubav su obelodanili na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine.

Luka je tada osvojio zlatnu medalju pobedom nad Srbijom u finalu, a veliki uspeh su proslavili poljupcem pred svima. Od tog momenta je postalo jasno koliko su se zavoleli, što ih je učinilo jednim od najomiljenijih parova u Sloveniji, piše HELLO!.

Komentari. (0)

Loading