Nikoleta Kapor

Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora proslavila četvrti rođendan, fotografije su bajkovite

Autor:

27.11.2023 16:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora napunila četiri godine, rođendanske fotografije će vas oduševiti



Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora izrasla je u preslatku devojčicu. Mala Nikoleta napunila je četiri godine, a roditelji su se potrudili da joj rođendan pretvore u bajku.

Naime, oni su svoj porodični dom dekorisali baš po meri jedne princeze. Nikolina i Saša ambijent su ukrasili balonima u roze, plavim, i ljubičastim tonovima, a na vrhu je stajao broj četiri.

Instagram

 

Slavljenica je ushićeno pozirala pored dekoracije ispred klavira u očaravajućoj puf-haljinici sa motivima omiljenih crtanih junakinja.

Pročitajte Doručak je uvek isti i nikada niste gladni - 40 kilograma manje uz dijetu Nikoline Kovač

Stajling balerine ćerka Nikoline Kovač upotpunila je baletankama, a njene neodoljive lokne posebno su osvojile mamine pratioce.

„Ljubav stanuje u tvojim očima, tvoj zagrljaj je nešto najlepše što sam osetila, tvoj osmeh obasjava svet, uz tebe je život i više nego lep, ti si me ponovo naučila koliko je važno bezrezervno voleti, i da to nije sramota, već istinski smisao postojanja, istinski smisao života.

Instagram

 

Da, ti si moja najbolja drugarica i zauvek ćeš to biti, neko ko mi crta najlepšu krivu na ovoj planeti, hvala ti za sve, predivna moja Leti

Voli te tvoja mama odavde do beskraja, ti si moja ljubav neopisiva… Leta“, napisala je Nikolina svojoj naslednici.

Posle toga usledile su brojne čestitke i komentari da je neodoljiva Nikoleta ista mama.

Komentari. (0)

Loading