Lionel Mesi

Leo Mesi pred razvodom zbog prevare? Za sve kriva poznata plavuša (foto)

Autor:

25.11.2023 17:32

Foto: (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Foto: (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Lionel Mesi pred razvodom, prenose svetski mediji



Lionel Mesi osim karijerom na kojoj mu svi zavide, mogao je da se pohvali i skladnim brakom sa Antonelom Rokuzo koju je zavoleo još kao dete.

Ipak, kako se šuška po svetskim medijima, Lionel Mesi pred razvodom je zbog poznate lepotice koja mu je pomutila um.

Photo by Michael Steele/Getty Images

 

Fudbaler je sa suprugom u braku od 2017. godine i imaju trojicu sinova, Tijaga, Matea i Čira, a njihova ljubav datira još iz tinejdžerskih dana.

Nikada Mesi nije krio da mu je supruga najveća podrška u životu, i da bez nje ništa ne bi bilo moguće.Ipak, navodno to nije bilo dovoljno sportisti da bude veran supruzi.

Lionel Mesi pred razvodom je zbog poznate novinarke 

Kako se spekuliše po svetskim medijima, fudbaler je prešao granicu i navodno je Antonelu prevario sa novinarkom Sofijom Martinez.

Lepa plavuša jedna je od najpoznatijih argentinskih sportskih novinarki. U stopu prati legendarnog fudbalera pa je tako bila jedna od retkih koja je imala priliku da sa njim razgovara nakon osvajanja osme Zlatne lopte nedavno.

Pročitajte Mesi osvojio Zlatnu loptu, ali mu je supruga ukrala šou - Ovako to radi dama sa stilom (foto)

Varnice između Mesija i Sofije sve su primetnije te su se po društvenim mrežama pojavili snimci gde se oni ljube u obraz kada se sretnu, a mogu se pronaći i komentari poput onih da fudbaler novinarku gleda zaljubljeno.

Takođe, govorilo se da je Antonela ljubomorna zbog prisnosti supruga sa lepom Sofijom, i zbog njenih javnih hvalospeva fudbalera. 

Da li je zaista Lionel Mesi pred razvodom, ili je u pitanju samo trenutna kriza, ostaje nam da vidimo. Mada, gde ima dima ima i vatre, uvek.

Komentari. (0)

Loading