Lula Bregović

Otac joj je legendarni pevač, a njena skromnost fascinira: Iznenadićete se čime se bavi Bregina najmlađa ćerka

Autor:

24.11.2023 16:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Gorana Bregovića bavi se ovim poslom, javnost oduševljena



Goran Bregović više od tri decenije uživa u skladnom braku sa nekadašnjom manekenkom Dženanom, koja mu je podarila tri predivne ćerke - Emu, Unu i Lulu

Najstarija Ema magistrirala je lepe umetnosti u Nantu, Una se opredelila za glumu, a malo ko zna čime se bavi najmlađa ćerka Gorana Bregovića. 

Instagram

 
 

Uprkost tome što joj otac važi za jednog od najboljih pevača, živi skromno i povučeno, a njeno ime nikada nisu pratili skandali.

Pročitajte Umalo izgubila ruku... Ema Bregović doživela nezgodu, bez podrške roditelja ne bi uspela

Iako je oduvek bila zainteresovana za modu i dizajn, najmlađa ćerka Gorana Bregovića posvetila se sopstvenom biznisu - noktima. Tačnije, umetničkom iscrtavanju noktiju.

Kako navodi na društvenim mrežama, radi u svom stanu u Parizu, a ne u kozmetičkom salonu, pa je "upozorila” klijente koji su alergični na mačke da imaju to u vidu.

Instagram

 

Instagram

 

Sudeći po fotografijama, ćerka Gorana Bregovića izuzetno je talentovana, a nokti koje radi poprilično su  dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vešt majstor.

Pročitajte Od oca je nasledila gen za umetnost - Ovo je Željka, najstarija ćerka Gorana Bregovića (foto)

Cenovnik nije tajna: dizajniranje prirodnih noktiju košta 20 evra, za gel set treba odvojiti 30 do 40, zavisno od veličine, dok "full freestyle" staje 45 evra.

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading