Goran Bregović

Goran Bregović otvorio vrata svog doma u Beogradu

Autor:

28.02.2023 17:50

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pogledajte vilu Gorana Bregovića u Beogradu, odiše raskošom



Svetski priznati muzičar Goran Bregović bez obzira na veoma uspešnu karijeru, imam dosta strahova vezanih za novac, dom i porodicu. Zbog toga je i često kupovao nekretnine. Stanove, kuće i vile, koje retko pokazuje u javnosti.

Pročitajte Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“

 

 

Bregovića u medijima često nazivaju „kraljem nekretnina“, budući da poseduje više od 30 kuća i stanova.

On ne krije da voli da investira u nekretnine, a sada je pokazao i dvorište jedne od svojih luksuznih vila u Beogradu.

Naime, on je snimio video kojim najavljuje turneju „Bijelog dugmeta“ u Americi, a snimao se upravo u svom dvorištu, piše Nova S.

- Celog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Pre rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam decu, pa isti taj strah imam i za njih - rekao je za „Story“ Bregović svojevremeno.

Pročitajte Stigla u Beograd - Ćerka Gorana Bregović ima specifičan modni ukus, ovako je uslikana u samom centru grada (foto)

 

 

- Dosta sam kasno dobio naslednice, pa kada si mlađi, verovatno ne razmišljaš o tome da imaš malu decu koja mogu ostati bez roditelja rano. Kao stariji, trudiš se da brineš o njima više nego mlađi roditelji. Voleo bih da znam, ako ipak umrem, da su mi one obezbeđene -  dodao je on.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading