Bregi se porodica raspala zbog opakog poroka: Bila je to velika ljubav

Autor:

03.08.2021 15:00

Foto:

Foto:

Goran Bregović se nedavno prisetio velike ljubavne priče, koja je imala tužan epilogMuzičar Goran Bregović je podelio priču svoje porodice, ljubavi svojih roditelja i očevog poroka koji je doveo do razvoda braka.

Pročitajte i Goran Bregović - Ja sam naš! Drugačije ne bih mogao da se lociram.

Ata Images

 

- Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav - počeo je Brega, a onda opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja.

- Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć.

Pročitatje i Put preko trnja do zvezda - neverovatna životna priča Gorana Bregovića!

Ata Images

 

- On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - rekao je Bregović.

 

Komentari. (0)

Loading