Željka Bregović

Od oca je nasledila gen za umetnost: Ovo je Željka, najstarija ćerka Gorana Bregovića, sličnost je neverovatna (foto)

Autor:

21.09.2023 17:00

Foto:

Foto:

Najstarija ćerka Gorana Bregovića sa ocem je u odličnim odnosima



Goran Bregović slovi za jednog od najvećih zavodnika na javnoj sceni, a nije tajna da je njegov ljubavni život bio veoma turbulentan. 

U braku sa Dženanom dobio je tri ćerke Unu, Lulu i Emu, a malo ko zna da kantautor iz vanbračne zajednice ima naslednicu, Željku. Najstarija ćerka Gorana Bregovića godinama je živela u Beču da bi se nedavno preselila u Sarajevo gde je započela novi biznis.

Profimedia

 

Željka je sa ocem u odličnim odnosima, iako je znatiželjni mediji nikada nisu uspeli uslikati u njegovom društvu. Najstarija ćerka Gorana Bregovića ima ćerke i završila je fakultet dizajna.

U austrijskoj prestonici imala je radnju u kojem je podavala nakit, ručno vezene stvari poput torbi, remena i haljina, kao i kreacije od ručno oslikane svile.

Pročitajte Stigla u Beograd - Ćerka Gorana Bregović ima specifičan modni ukus, ovako je uslikana u samom centru grada (foto)

O njenoj mami takođe nema puno informacija. Zavela je Bregu kao veoma mladog, na početku karijere kada je počeo da svira u jednom sarajevskom klubu.

Tu je upoznao Jasenku, koja je po zanimanju plesačica, a strast koja je brzo planula nažalost nije dugo potrajala.

Instagram @bregoviczeljka

 

Iz te ljubavi nastala je Željka koja sa ocem gaji divne odnose, a od kada se vratila u Bosnu sve češće provode vreme zajedno. 

Komentari. (0)

Loading